En plan för veckan

Allmänt / Permalink / 0
Godmorgon denna måndag. Den här veckan är det sportlov men barnen ska ändå vara på förskola och fritids. Mange jobbar och jag klarar inte att ha barnen hemma hela dagarna. Det jag däremot ska göra den här veckan är att lämna barnen varje morgon och eventuellt hämta dem också. Jag tyckte att det var en bra vecka att börja träna på detta då vi inte har någon egentlig tid att passa på morgonen eftersom Klara inte har skola.
 
Imorse ville både Emma och Axel cykla till förskolan. Klaras cykel hade punktering så hon fick ta sparken. Arg som ett bi var hon, men jag lyckades hålla mig lugn och inte bli irriterad. Det tog en mindre evighet att komma fram men barnen var jätteduktiga och cyklade inte ifrån mig. Vi stannade lite då och då eftersom Axel ville titta på bilarna som körde förbi. Det blev en mysig stund och den blev ju inte sämre av att solen valt att visa sig denna morgon.
 
Väl framme på förskolan blev Axel vansinnig, han ville ju fortsätta cykla. Slutade med att jag fick bära in honom och han ville knappt säga hejdå till mig så arg han var. Som tur är brukar det inte vara långvarigt.
 
Annars står det inte så mycket på schemat den här veckan. Jag ska försöka städa upp lite i röran här hemma och kanske rensa lite i skåpen. På fredag har vi vänner som kommer över på middag och på söndag fyller Klara 8 år. 
 
 
Bilder från föra årets skidsemester i Trysil
 
 
 
 
 
 

Ett dygn av lugn och ro

Livet / Permalink / 0
Igår lämnade vi av ungarna hos mamma och körde vidare mot Mossbylund på österlen. Vi hade bokat in ett dygn av avkoppling, god mat och sällskap av goda vänner. Det var riktigt härligt och vi var alla överens om att vi borde unna oss barnfri tid oftare. Jag var lite orolig på förhand för hur jag skulle klara av att ha mycket folk runt omkring mig men det gick över förväntan. Jag orkade intrycken och kunde vara glad och social. Det är så skönt att jag har blivit så pass mycket bättre, det öppnar upp min instängda värld lite och får mig att våga lite mer. Vi får se imorgon hur min status är, ibland kommer tröttheten i efterhand men återhämtningstiden brukar numera vara kortare.
 
Nu är vi hemma och har hämtat upp barnen och hunden. Det var skönt att få kram och pussa på dem igen. Barnen verkade dock inte ha saknat oss så mycket. Abbe däremot blev helt överlycklig när vi kom. Han studsade och hoppade och försökte komma åt att pussa mig genom tratten. Ett riktigt lyckopiller.
 
 
Vårt rum
 
 
 
 
 
 
Här sov vi gott
 
 
 
 Utsikt från rummet
 
 
 På väg till frukosten
 
 
 
 Fantastiskt god frukost, det här är dock bara bråkdelen av vad jag åt hehe
 
 
 
Mangoshot
 
 
 
I receptionen har dem en liten butik där man kan köpa krukor och stengods
 
Till top