En plan för veckan

Allmänt / Permalink / 0
Godmorgon denna måndag. Den här veckan är det sportlov men barnen ska ändå vara på förskola och fritids. Mange jobbar och jag klarar inte att ha barnen hemma hela dagarna. Det jag däremot ska göra den här veckan är att lämna barnen varje morgon och eventuellt hämta dem också. Jag tyckte att det var en bra vecka att börja träna på detta då vi inte har någon egentlig tid att passa på morgonen eftersom Klara inte har skola.
 
Imorse ville både Emma och Axel cykla till förskolan. Klaras cykel hade punktering så hon fick ta sparken. Arg som ett bi var hon, men jag lyckades hålla mig lugn och inte bli irriterad. Det tog en mindre evighet att komma fram men barnen var jätteduktiga och cyklade inte ifrån mig. Vi stannade lite då och då eftersom Axel ville titta på bilarna som körde förbi. Det blev en mysig stund och den blev ju inte sämre av att solen valt att visa sig denna morgon.
 
Väl framme på förskolan blev Axel vansinnig, han ville ju fortsätta cykla. Slutade med att jag fick bära in honom och han ville knappt säga hejdå till mig så arg han var. Som tur är brukar det inte vara långvarigt.
 
Annars står det inte så mycket på schemat den här veckan. Jag ska försöka städa upp lite i röran här hemma och kanske rensa lite i skåpen. På fredag har vi vänner som kommer över på middag och på söndag fyller Klara 8 år. 
 
 
Bilder från föra årets skidsemester i Trysil
 
 
 
 
 
 
Till top